Szamurájkarddal, díszbárddal esett egymásnak két banda egy budapesti benzinkúton

Két éve egy budapesti, IV kerületi benzinkútnál megállt egy autó, majd kipattant belőle négy férfi. Az egyikük kezében egy szamurájkard volt, másnál gázpisztoly, golfütő, illetve díszbárd. A kútnál akkor már állt egy társaság, akiknél szintén volt gázpisztoly és gázspray is. A két társaság egymásnak esett, és elkezdtek egymásra lövöldözni a gázpisztolyokkal.

Végül a kút dolgozói kihívták a rendőröket, mire az elkövetők elmenekültek. Néhány nap múlva viszont mindenkit elfogtak, ketten előzetes letartóztatásba is kerültek. Kiderült, hogy a két banda között egy korábbi, személyes jellegű vita miatt volt konfliktus.

Az ügyészség a napokban vádat emelt ellenük, csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt, amely miatt akár három évet is kaphatnak. A szamurájkardos támadásról a videót az RTL Híradó közzétette:


November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.