Austin Powers még a fideszesek számára is érthetően elmagyarázza, mi is az az Elios-ügy

INTERNET
2018 február 20., 09:38

Közszolgálati jelleggel elmagyarázzuk a Fideszt és az Első Családot megrázó korrupciós botrányt. Vagyis nem egészen mi, hanem Ivássalkapcsolatosproblémák-felhasználó magyarázza, aki igen vicces, mindenki számára érthető animgif-képregényben meséli el az Elios-ügy lényegét, sőt azt is, hogy várhatóan mi lesz az egész botrány kifutása. Ez a műfaj nem is igényel több szót, az utolsó képkocka után azonban ne hagyd abba, mert elmesélem a képregény keletkezésének történetét.

Így keletkezett a 2010-es évek politikai animgifképregény-művészetének fontos darabja

A 444.hu 2018. február 9-én cikket közölt

címmel. A cikkhez érkezett, több, mint 400 komment egyike a következő volt:

Mi0 • 11 napja

Kezd olyanná válni mint az Austin Powers-ben amikor visszaadják neki a cuccait és szól hogy a svéd gyártmányú pénisznagyobbító nem az övé, és pakolják ki a számlát a svéd gyártmányú pénisznagyobbítóról Austin Powers nevére, a garancialevelet Austin Powers aláírásával, a „Svéd gyártmányú pénisznagyobbító és én” c. könyvet Austin Powerstől amin ott pózol vele a borítón…

Ivássalkapcsolatosproblémák Tumblr-felhasználónak annyira megtetszett ez a komment, hogy fogta magát és tényleg megcsinálta a legendás filmjelenet Mi0 444-kommentelő által megálmodott verzióját, majd a végeredményt kiposztolta a Tumblr-blogjába, ami megláttam a dashboardomon és elkértem tőle.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.