Keresi a rendőrség az eltűnt Csorba Nórát

Fotó: police.hu

"A Szerencsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 05090/1272/2018. áltaános számon körözési eljárást folytat Csorba Nóra szerencsi lakos eltűnése ügyében" - írja a rendőrség honlapja. 

Csorba Nóra, aki gyógytornászként dolgozik egy helyi idősek otthonában, kedd reggel összepakolta ruháit és elment otthonról. Tartózkodási helye azóta ismeretlen, a rendőrség keresi, de még nem találta meg.

Csorba Nóra megközelítőleg 160 centiméter magas, vékony testalkatú, derékig érő haja szőkített, szemei kék színűek, eltűnésekor egy rózsaszínű kabátot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik Csorba Nóra hollétéről, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon, továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. Névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán. (police.hu)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű