Schobert Norbert: Itt az ideje visszavonulót fújni, ezt a Norbit nem akarom többé színpadon látni

Schobert Norbi Facebookjáról

„Rengeteg fellépést, edzést vállaltam be egészen a mai napig, de 47 éves leszek, 25 éve vagyok aerobikedző, itt az ideje visszavonulót fújni. Ezt a Norbit nem akarom többé színpadon látni”  – mondta Schobert Norbert a Blikknek

Úgy érzi, „kis tornagatyában már nincs helye a színpadon”, már „jobban áll neki az öltöny, mint a tornaruha”, és egy „belső hang figyelmeztette, hogy tovább kell lépnie”. Májusban még tart egy utolsó órát, onnantól pedig csak az üzlettel, Rubint Réka menedzselésével, és a családjával foglalkozik.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.