A texasi vadászok szétlőtték egymást, majd a rendőröknek azt hazudták, hogy illegális bevándorlók támadták meg őket

2018 február 21., szerda 20:43
42

A rendőrök még január elejét találták meg a két férfit egy texasi tanyán, közel a mexikói határhoz, akiknek a lőtt sebőkiből ömlött a vér. A járőröknek azt állították, hogy az illegális bevándorlók lőtték meg őket, akiket korábban a tanya közelében láttak.

A történetüket több ezren osztották meg az interneten, még Donald Trump helyi szövetségese, Sid Miller is írt róluk a Facebookon. Csakhogy a rendőrség és az esküdtszék most arra jutott, hogy a két férfi hazudott, és valószínűleg egymást lőtték meg. A határőrség szerint aznap este nem észleltek illegális határátlépőket a környéken, valószínűbb, hogy a vadász egyszerűen paranoiás lett miattuk.

A nyomozók szerint a 26 éves Walker Daughteryt nem hagyta nyugodni a gondolat, hogy 59 éves Edwin Roberts és a felesége lakókocsijában illegális bevándorlók bújtak el, és anélkül, hogy bármit mondott volna, megpróbált bejutni, mire Roberts belelőtt az ajtóba.

Erre Daughtery visszarohant a kunyhójába a fegyveréért, és barátjával, Michael Bryanttel együtt tüzet nyitottak a járműre. Daughteryt és a kocsiban ülő Robertset a mellkasán és a karján érte találat. A nyomozók szerint Robertset Daughtery lőhette meg, Daughteryt pedig a társa, Bryant. Bryant sérülés nélkül megúszta a lövöldözést. A rendőrség külön ballisztikai vizsgálatot végzet, hogy megállapítsa, melyik lövedéket melyik fegyverből adták le. A lövöldözés miatt Daughtery és Mr Bryant most akár öt év börtönt is kaphatnak.

Pedig a lövöldözés után Daughtery egyik barátja még gyűjtést is szervezett az interneten. Azt állította, hogy a férfit illegális bevándorlók akarták kirabolni, és segítséget kért Daughtery kórházi számláinak kifizetéséhez. Mielőtt leállították a gyűjtést 26 ezer dollárt szedett össze. (Independent/CBS)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt