Az Orbán-gyertya után piacra dobták a Lőrinc-perselyt is

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Tavaly novemberben jelent meg a Facebookon a Hegyvidéki Manufaktúra nevű oldal, amelyről elsőre nehéz volt megmondani, hogy csak mémeket akar gyártani, vagy valóban árulja is szokatlan termékeit. De azóta már tudható, hogy melyik fővárosi boltban érhetők el a nemzeti együttműködés kegytárgyai.

Például a hangulatos Orbán-gyertya:

Vagy az új széria, a Lőrinc-persely:

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.