„Hát ittunk egy kicsit” - mondta a kukás Orbán Viktornak

POLITIKA
2018 február 21., 08:04
comments 581

Mosógépet könnyebb eladni, mint téged!

- viccelődik Orbán Viktor a Fidesz egri jelöltjével, Nyitrai Zsolttal, mielőtt becsöngetnek aláírásért. Az ajtót nyitó férfi illendően köszönti is a miniszterelnököt:

E!

link Forrás

Így kezdődik az a minden jelenetében nagyon erős videó, amelyet Orbán Viktor Facebookján lehet megtekinteni. Az álruhás király meglepi az embereket, akik láthatóan nem számítanak az érkezésére. De szerencsére így is van olyan család, ahol az összes gyerek és az összes unoka is pont otthon van, és szépen kiöltözve várakozik a nappaliban.

link Forrás

A videó csúcspontja azonban kétségkívül a kapatos kukás, aki a miniszterelnök nyakába borul...

link Forrás

...majd pedig adekvát hangsúllyal és mozdulatokkal mondja el Orbán Viktornak az örök kampányszlogent:

Hajrá, Fidesz! Hajrá, Magyarország!

link Forrás

Itt az egész videó, vannak még benne nagy pillanatok:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.