Az USA bevándorlásügyi hivatalának küldetéséből törlik a kifejezést, hogy az ország a bevándorlók nemzete

Az Intercept birtokába jutott az a belső levél, amit az USA Állampolgársági és Bevándorlási Hivatalánál (USCIS) küldtek körbe, és ami szerint megváltozik a bevándorlással foglalkozó ügynökség küldetését összefoglaló szöveg: törlik belőle azt a szakaszt, mely szerint az Egyesült Államok a bevándorlók nemzete. 

Az új szöveg szerint az USCIS feladata, hogy a nemzet jogszerű bevándorlási rendszerét fenntartsa, biztosítsa az integritását és hatékonyan, valamint tisztességesen bírálja el a kérelmeket, miközben megvédik az amerikaiakat, illetve vigyáznak a belbiztonságra és megbecsülik az ország értékeit. 

A korábbi küldetés még úgy szólt, hogy az USCIS biztosítja Amerika ígéretét, ami abból fakad, hogy az ország a bevándorlók nemzete, azáltal, hogy megfelelő és hasznos információkat biztosít az ügyfeleiknek, biztosítanak bevándorlási és állampolgársági segélyt, segítik az ismeretszerzést az állampolgársággal kapcsolatban és fenntartják a bevándorlási rendszer integritását. 

A változást az ügynökség igazgatója, L. Francis Cissna jelentette be, és külön kitért arra, hogy az ügyfél kifejezést szándékosan hagyták el, mivel ez azt a képzetet táplálta, hogy az igénylők az ügyfeleik, holott ők az amerikai embereket szolgálják. Az igazgató hozzátette, hogy ettől még az összes igénylőt a legnagyobb tisztelettel kell kezelni. 

A cikk megjelenése után az USCIS sajtóirodája közölte, hogy az új küldetés azonnali hatállyal érvényes lett. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.