Egy 51 éves olasz férfi megvert egy 25 éves férfit egy szigetszentmiklósi bankban

bűnügy
2018 február 22., 09:27
comments 89

Egy akkor 51 éves olasz férfi 2017. június 15-én 11 óra körül egy szigetszentmiklósi bankfiók előterében összeszólalkozott egy 25 éves férfival, majd összeverekedtek. Az olasz férfi úgy megverte a másikat, hogy az 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. Az esetről a bankfiók vezetője tett bejelentést a rendőrségen.

photo_camera Fotó: police.hu

A rendőrök adatgyűjtés után azonosították a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható olasz állampolgárt, és gyanúsítottként hallgatták ki.

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya ellene súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, és a vádemelési javaslatot elküldte a járási ügyészségnek. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.