Kocsis Máté közölte egy ellenzéki képviselővel, hogy készíttetett róla egy pszichológiai elemzést

POLITIKA
2018 február 22., 22:58
comments 276

A VIII. kerület testületi ülésén a Soros-terv volt a téma, mint általában minden létező ülésen az országban, ahol a Fidesz diktálja a napirendet. A fideszes polgármester, Kocsis Máté pedig ekkor közölte a hvg.hu beszámolója szerint egy ellenzéki képviselővel, hogy készítettet róla egy pszichológiai elemzést. 

Az ülésen több ellenzéki képviselő is kikelt a Soros-terv miatt, a Párbeszéd színeiben politizáló Erőss Gábor például arról beszélt, hogy a Fidesz csak el akarja terelni ezzel a témát a valós problémákról, például az egészségügy helyzetéről. 

Majd további ellenzéki képviselők is elmondták a véleményüket a Soros-tervre felépített kampányról, Kocsis pedig ezekre reagált, egy ponton pedig, anélkül hogy megnevezte volna, pontosan kihez beszél az ellenzéki képviselők közül, elmondta, hogy aki szerint a Fidesz miatt halnak meg emberek a kórházakban, az nem normális, ezzel világosan Erőssre utalva, aki korábban felhozta ezt a témát. 

Majd Kocsis elmondta, hogy: 

„Majd ha egyszer eljön az a pillanat, amikor nem kell feltétlenül együtt dolgoznunk, akkor én átadok önnek majd egy dokumentumot négyszemközt, hogy olvassa el. Én készíttettem önről egy pszichológiai átfogó elemzést, és ezt csak önnek majd oda fogom adni. Figyelembe vettük egyébként a Facebook-bejegyzéseit, az írásmintáját, a felszólalásait, a hanghordozását, sok mindent, olvassa majd el, fantasztikus. Segítőleg adom majd oda.”

Az ülést itt lehet megnézni, az említett rész másfél óra után kezdődik, Kocsis megjegyzése 1.41-től hallható. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt