Közel 1,5 kiló kokain volt Gy. Jánosnál

A BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály munkatársaival együtt kedden, 16:50-kor Újpesten, a Váci úton elfogtak egy kábítószer-kereskedőt.

A 47 éves hódmezővásárhelyi Gy. János autóval volt, amikor a nyomozók megállították, és elfogták. Az autóban 320 gramm kokaint foglaltak le, majd a férfi XIII. kerületi lakásán tartott házkutatáson kábítószer-kereső kutyával több mint 1,5 kilogramm kábítószergyanús fehér port, 1 kilogramm kokaint és a kábítószer adagolásához és csomagolásához használt eszközöket találtak.

Fotó: police.hu

Gy. Jánost a BRFK IV. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek az előzetes letartóztatására. (police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.