Közel 1,5 kiló kokain volt Gy. Jánosnál

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály munkatársaival együtt kedden, 16:50-kor Újpesten, a Váci úton elfogtak egy kábítószer-kereskedőt.

A 47 éves hódmezővásárhelyi Gy. János autóval volt, amikor a nyomozók megállították, és elfogták. Az autóban 320 gramm kokaint foglaltak le, majd a férfi XIII. kerületi lakásán tartott házkutatáson kábítószer-kereső kutyával több mint 1,5 kilogramm kábítószergyanús fehér port, 1 kilogramm kokaint és a kábítószer adagolásához és csomagolásához használt eszközöket találtak.

Fotó: police.hu

Gy. Jánost a BRFK IV. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek az előzetes letartóztatására. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.