Közel 1,5 kiló kokain volt Gy. Jánosnál

A BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály munkatársaival együtt kedden, 16:50-kor Újpesten, a Váci úton elfogtak egy kábítószer-kereskedőt.

A 47 éves hódmezővásárhelyi Gy. János autóval volt, amikor a nyomozók megállították, és elfogták. Az autóban 320 gramm kokaint foglaltak le, majd a férfi XIII. kerületi lakásán tartott házkutatáson kábítószer-kereső kutyával több mint 1,5 kilogramm kábítószergyanús fehér port, 1 kilogramm kokaint és a kábítószer adagolásához és csomagolásához használt eszközöket találtak.

Fotó: police.hu

Gy. Jánost a BRFK IV. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek az előzetes letartóztatására. (police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.