Kylie Jenner bejelenti, hogy már nem Snapchatezik ---> Bezuhannak a Snapchat részvényei

Nem teljesít túl jól a Snapchat: az eltűnő üzenetekre építő kép- és videóküldő szolgáltatás legutóbbi frissítését sem fogadták túl jól, majd jött a még komolyabb pofon: Kylie Jenner, a Kardashian-klán egyik legfiatalabb tagja ugyanis kiírta Twitterre, hogy ő már nem használja az alkalmazást, és rákérdezett, hogy ezzel más is így van-e. 

Az azóta eltelt 24 órában pedig a Snapchat részvényei nagyot zuhantak. Mint az elemzők írják, természetesen nem egyértelmű az ok-okozatiság, de kizárni sem lehet a kapcsolatot. Jennernek több mint 24 millió követője van Twitteren, ráadásul ismert snapchatos, rengetegen követték az alkalmazásban, azaz az ő kiválása érzékenyen érintheti a platformot. 

Fotó: Theo Wargo/AFP

A Twitter-poszt után mindenesetre több mint 6 százalékot zuhantak a részvények, ez 1,5 milliárd dollárral csökkentette a cég piaci értékét. Később Jenner posztolt még egyet a témában, arról, hogy még mindig szereti a snapot, ez volt az első szerelme", de ez már mindegy volt, végül 7,6 százalékot esett egy nap alatt az árfolyam. 

Az valószínűleg sosem fog kiderülni, hogy Jenner posztjának köze volt-e az árfolyameséshez, de mint a Verge cikke megjegyzi, önmagában az, hogy a Snapchat egyik legbefolyásosabb és népszerűbb felhasználója bejelenti, hogy kiszáll, mindenképp rossz hír a cég számára. 

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.