Rosszul lett egy képviselő a költségvetés vitáján Sopronban, újra kellett éleszteni

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A kisalfold.hu ír arról, hogy a költségvetésről vitatkozott épp az önkormányzat, amikor az egyik képviselő rosszul lett csütörtök délután. Társai siettek segítségére, állítólag orvos és szakképzett életmentő is volt a teremben. Az épület portáján volt defibrillator, ezzel élesztették újra a politikust, akinek a kilétét nem hozták nyilvánosságra, de azt lehet tudni, hogy kórházba szállították. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.