Rosszul lett egy képviselő a költségvetés vitáján Sopronban, újra kellett éleszteni

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A kisalfold.hu ír arról, hogy a költségvetésről vitatkozott épp az önkormányzat, amikor az egyik képviselő rosszul lett csütörtök délután. Társai siettek segítségére, állítólag orvos és szakképzett életmentő is volt a teremben. Az épület portáján volt defibrillator, ezzel élesztették újra a politikust, akinek a kilétét nem hozták nyilvánosságra, de azt lehet tudni, hogy kórházba szállították. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.