Így kell megsemmisíteni a Vona-, Szél- vagy Gyurcsány-párti érveket – ÁLLÍTÓLAG

Állítólagos fideszes érvelőkártyára történő fényderülésről rántotta le leplet állítólag a Szabad Pécs című állítólagos helyi illetőségű független médiákum. Nagy meglepetés nincsen az egy nyomtatott oldalnyi sillabuszban (sillabuszon? sillabuszutt?): a kormánykommunikáció faék egyszerűségű (itt kérünk elnézést minden faéktől) üzeneteit ismétli el a teljesen hülye aktivisták számára, akik esetleg elfelejtenék, hogy

  • Soros,
  • SOROS.
  • S.O.R.O.S.,
  • S. O. R. O. S.!!!!

 Tehát, hogy Vona, Szél, Gyurcsány és főleg SOROS lebontják a kerítést, ahogy csak bírják, betelepítenek mindent migránccsal, plusz a Vona még HATALOMÉHES is, a Gyurcsány meg már egyszer tönkretette, Szél meg még egyszer SOROS.

A Fideszben jó évtizede divat ez az érvelőkártyázás: 2009-ben is nyilvánosságra került egy EP-választásra szánt kis segédlet, 2014-ben meg a rezsicsökkentős érvrendszert foglalták össze egy oldalon, amit egy békécsabai fideszes jó érzékkel az ellenzéki képviselőknek is elküldött. Legutóbb a Tiborcz-Elios-ügyhöz kaptak központi kommunikációs segítséget a képviselők, pontosan mit is kell hazudni, ha nem sikerülne elmenekülniük a kellemetlen kérdések elől. 

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.