Így kell megsemmisíteni a Vona-, Szél- vagy Gyurcsány-párti érveket – ÁLLÍTÓLAG

POLITIKA
2018 február 24., 17:54
comments 202

Állítólagos fideszes érvelőkártyára történő fényderülésről rántotta le leplet állítólag a Szabad Pécs című állítólagos helyi illetőségű független médiákum. Nagy meglepetés nincsen az egy nyomtatott oldalnyi sillabuszban (sillabuszon? sillabuszutt?): a kormánykommunikáció faék egyszerűségű (itt kérünk elnézést minden faéktől) üzeneteit ismétli el a teljesen hülye aktivisták számára, akik esetleg elfelejtenék, hogy

  • Soros,
  • SOROS.
  • S.O.R.O.S.,
  • S. O. R. O. S.!!!!

Tehát, hogy Vona, Szél, Gyurcsány és főleg SOROS lebontják a kerítést, ahogy csak bírják, betelepítenek mindent migránccsal, plusz a Vona még HATALOMÉHES is, a Gyurcsány meg már egyszer tönkretette, Szél meg még egyszer SOROS.

link Forrás

A Fideszben jó évtizede divat ez az érvelőkártyázás: 2009-ben is nyilvánosságra került egy EP-választásra szánt kis segédlet, 2014-ben meg a rezsicsökkentős érvrendszert foglalták össze egy oldalon, amit egy békécsabai fideszes jó érzékkel az ellenzéki képviselőknek is elküldött. Legutóbb a Tiborcz-Elios-ügyhöz kaptak központi kommunikációs segítséget a képviselők, pontosan mit is kell hazudni, ha nem sikerülne elmenekülniük a kellemetlen kérdések elől.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.