Ismét lecsapott a szolnoki plakáthekker: együtt bontaná le az ellenzék Dózsa Lászlót

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Októberben már mini-interjút is közöltünk Nemhiszlekelvilag tumblr-harcossal, aki februárban kampányüzemmódba kapcsolt, és Szolnok után Kecskeméten tréfálta meg a kormánypropagandát. A Mester most ismét Szolnokon csapott le és Schmidt Mária történészi munkásságáról emlékezett meg egy city light poszteren. Így aztán ha már Zuglóban el is hazudják az igazságot, legalább Szolnok kitart: 

Fotó: nemhiszlekelvilag tumblr
Fotó: nemhiszlekelvilag tumblr

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.