Megőrülsz: így néz ki egy 8 hónapja álló, milliárdos stadionépítés ellenőrzése

Fantasztikus kordokumentumot hozott nyilvánosságra a Menedzsment Fórum: júniusban ellenőrizte az Emberi Erőforrások Minisztériuma a szigetszentmiklósi klub stadionjának építését, amire több mint 3 milliárd forintot adtak a magyar adófizetők. Amikor döntés született a stadionról, a csapat még másodosztályú volt, azóta  - többek közt a szövetség felé fennálló tartozások miatt -  a harmadosztályból időközben lesorolták a megyei szintű bajnokságba. A munka nem kezdődött el, a projekt 6-8 hónapos csúszásban van, de az EMMI azért jóváhagyott egy 600 millió forintos plusz támogatást „tárgyi eszközökre”. Ezt ellenőrizték a minisztériumi munkatársak a nyáron, mutatjuk az eredményt: 

(Menedzsment Fórum)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.