Megtámadták a Fradi szurkolóit Montenegróban

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Fradi női kézilabdacsapata szombaton legyőzte a Buducsnoszt Podgoricát, de klub beszámolója szerint a meccs előtt a magyar szurkolók közül többet is támadás ért. A Fradi hivatalos oldala szerint a montenegrói huligánok a Podgorica több pontján is megtámadták a magyarokat, akik közül három embert kórházba kellett szállítani  orr-és koponyatörések miatt. 

Az egyik montenegrói oldalon egy kép is megjelent, amin a magyaroktól megszerzett zászlókkal pózolnak. (via MNO)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.