Megtámadták a Fradi szurkolóit Montenegróban

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Fradi női kézilabdacsapata szombaton legyőzte a Buducsnoszt Podgoricát, de klub beszámolója szerint a meccs előtt a magyar szurkolók közül többet is támadás ért. A Fradi hivatalos oldala szerint a montenegrói huligánok a Podgorica több pontján is megtámadták a magyarokat, akik közül három embert kórházba kellett szállítani  orr-és koponyatörések miatt. 

Az egyik montenegrói oldalon egy kép is megjelent, amin a magyaroktól megszerzett zászlókkal pózolnak. (via MNO)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.