Csányi Sándor FIFA-alelnök* lett

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A FIFA alelnökévé választották hétfőn, az európai labdarúgó szövetség pozsonyi kongresszusán Csányi Sándor bankárt, az MLSZ elnökét.

Az UEFA hétfői kongresszusán döntöttek arról, hogy kit delegáljanak a FIFA alelnöki posztjára, amely azután ürült meg, hogy Ángel María Villarr, a spanyol szövetség elnöke korrupciós botrányba keveredett és letartóztatták.

A szavazás formaság volt, Csányi egy induló közül nyerte el az alelnöki posztot. Csányi 2010 óta az MLSZ elnöke, 2015 óta pedig az UEFA végrehajtó bizottságának is tagja. (Via Index, MLSZ)

*Pontosítás: Cikkünk címében az Index eredeti híre nyomán még UEFA-alelnöki posztot írtam, de mint az MLSZ közleményéből kiderült, az európai szövetség arra a FIFA-alelnöki posztra választotta meg Csányit, amire az UEFA-nak van joga delegálni. A hibáért elnézést kérek.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.