Március 15-re Békemenetet hirdetett Bayer Zsolt

politika
2018 február 26., 15:40
comments 730

"Reményt kaptak, elhiszik, hogy erősek lettek és a mi álmunk szertefoszlott. Mutassuk meg, hogy vagyunk egy páran!" – ezzel hirdette meg Bayer Zsolt a következő békemenetet, amely március 15-én lesz. A Magyar Idők szerint a gyülekező délben lesz a Bem szobornál, majd onnan átvonulnak a Kossuth térre, ahol közösen hallgatják meg Orbán Viktor beszédét.

"2012-ben is ez volt az válasz, hinnünk kell a szeretet és az összefogás erejében. Amit létrehoztunk, meg kell védeni!" - mondta Bencsik András.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.