Rendőri intézkedés közben halt meg egy 62 éves férfi

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A helyi körzeti megbízott reggel 8 óra körül lett figyelmes Zalaköveskút és Karmacs között, az út szélén álló autóra, ezért a vezetőt ellenőrizte. A 62 éves férfi ekkor rosszul lett, és elvesztette az eszméletét.

A rendőr azonnal értesítette a mentőket, és egy arra haladó kocsi vezetőjének segítségével elkezdte a férfi újraélesztését, de a próbálkozások ellenére a csabrendeki férfi meghalt.

A keszthelyi rendőrkapitányság vizsgálja a haláleset körülményeit. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.