Rendőri intézkedés közben halt meg egy 62 éves férfi

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A helyi körzeti megbízott reggel 8 óra körül lett figyelmes Zalaköveskút és Karmacs között, az út szélén álló autóra, ezért a vezetőt ellenőrizte. A 62 éves férfi ekkor rosszul lett, és elvesztette az eszméletét.

A rendőr azonnal értesítette a mentőket, és egy arra haladó kocsi vezetőjének segítségével elkezdte a férfi újraélesztését, de a próbálkozások ellenére a csabrendeki férfi meghalt.

A keszthelyi rendőrkapitányság vizsgálja a haláleset körülményeit. (police.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.