Szupertér

luxus
2018 február 26., 21:57

Zoltánnal úgy véltük, hogy igenis szükséges volt a 470 nm alapterület, hiszen különben hová helyeztük volna el a három, embernagyságú kínai vázát, ami így szinte semmi helyet nem foglal?

Hová került volna a Polski Fiat méretű dohányzóasztal és fotel? Hát nem jobb, hogy az apósom (id. Zoltán) kényelmesen fel tudja tenni a lábát, ami önmagában 2 és fél méter hosszú?

És mégis melyik falba tudtuk volna beépíteni azt a nagy, vibráló tojást? Ha - teszem azt - nincs elég fal. Ástuk volna el a kertben? Jobb híján?

Vagy hogy illesztettük volna be a Fortuna diszkót a szaunába? Illetve a Fortuna diszkóba a szaunát?

És hová kerültek volna a télikabátok?

Megannyi megválaszolatlan kérdés.


Köszi, Márk!
Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.