Jöhet az új kormányzati kampány? Szijjártó Péter az ENSZ "veszélyes javaslatára" hívná fel a figyelmet

Most, miközben már Bencsik András is úgy érzi, hogy kicsit talán túl lett tolva a kormányzati sorosozás, és kormányzati források azt szivárogtatják a hódmezővásárhelyi vereség óta, hogy a kormány lejjebb is fogja tekerni a Soros-paráztatás erejét, Szijjártó Péter már meg is találta az új ellenfelet. 

A külgazdasági és külügyminiszter javaslatot tett arra, hogy a kormány indítson tájékoztató kampányt az ENSZ migrációs csomagjáról.

Szijjártó Péter egy más témában tartott keddi sajtótájékoztatón kiemelte: az emberek figyelmét fel kell hívni, hogy van egy veszélyes javaslat, amely világszinten meghatározná a migrációs politikákat.

Szijjártó saját olvasatában az ENSZ azt akarja, hogy mindenki folyamatosan fogadjon be migránsokat, mert a migráció jó és nem lehet megállítani, bontsák le a kerítést, amely a bevándorlás útjában áll, valamint ne tekintsék bűncselekménynek a tiltott határátlépést. 

A javaslatcsomagról, mely többek között azt javasolja, hogy a civileket is vonják be a migráció kezelésébe, éppen kedden írt részletesen az Index, hogy ezt a "veszélyes javaslatcsomagot" az ENSZ-ben a magyar fél aktív közreműködésével állították össze, és a folyamat során Magyarország egyszer se jelezte, hogy valamiféle Soros-tervet sejt a háttérben, ahogy az is kiderül a cikkből, hogy kamu, hogy bárkit Magyarországra akarnának kényszeríteni, és a paktumtervezet legradikálisabb állítása talán az, hogy a migránsokat is emberként kéne kezelni. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.