Jöhet az új kormányzati kampány? Szijjártó Péter az ENSZ "veszélyes javaslatára" hívná fel a figyelmet

POLITIKA
2018 február 27., 14:58
comments 216

Most, miközben már Bencsik András is úgy érzi, hogy kicsit talán túl lett tolva a kormányzati sorosozás, és kormányzati források azt szivárogtatják a hódmezővásárhelyi vereség óta, hogy a kormány lejjebb is fogja tekerni a Soros-paráztatás erejét, Szijjártó Péter már meg is találta az új ellenfelet. 

A külgazdasági és külügyminiszter javaslatot tett arra, hogy a kormány indítson tájékoztató kampányt az ENSZ migrációs csomagjáról.

Szijjártó Péter egy más témában tartott keddi sajtótájékoztatón kiemelte: az emberek figyelmét fel kell hívni, hogy van egy veszélyes javaslat, amely világszinten meghatározná a migrációs politikákat.

Szijjártó saját olvasatában az ENSZ azt akarja, hogy mindenki folyamatosan fogadjon be migránsokat, mert a migráció jó és nem lehet megállítani, bontsák le a kerítést, amely a bevándorlás útjában áll, valamint ne tekintsék bűncselekménynek a tiltott határátlépést. 

A javaslatcsomagról, mely többek között azt javasolja, hogy a civileket is vonják be a migráció kezelésébe, éppen kedden írt részletesen az Index, hogy ezt a "veszélyes javaslatcsomagot" az ENSZ-ben a magyar fél aktív közreműködésével állították össze, és a folyamat során Magyarország egyszer se jelezte, hogy valamiféle Soros-tervet sejt a háttérben, ahogy az is kiderül a cikkből, hogy kamu, hogy bárkit Magyarországra akarnának kényszeríteni, és a paktumtervezet legradikálisabb állítása talán az, hogy a migránsokat is emberként kéne kezelni. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt