Marton László visszatérhet a rendezéshez

A Független Hírügynökség értesülései szerint a Veszprémi Petőfi Színházban és a Rózsavölgyi Szalonban is felmerült, hogy rendezői megbízást adjanak Marton Lászlónak. 

Arról, hogy Marton László évtizedeken át hogyan zaklathatta a Vígszínház fiatal színésznőit, korábban hét áldozat beszámolója alapján részletesen is írtunk. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy a Vígszínházból kirakott rendező visszatérne a színházi világba. A 24.hu megkereste a felmerült színházakat: a Veszprémi Petőfi Színházat igazgató Obenfrank Pál szerint korai lenne erről nyilatkozni, míg a Rózsavölgyi Szalont vezető Zimányi Zsófia elmondta, hogy valóban zajlanak tárgyalások Martonnal, már csak azon múlik a dolog, hogy találnak-e megfelelő darabot. 

Zimányi elmondta azt is, hogy nem tart a negatív kritikáktól, mivel a Marton elleni hadjárat szerinte igazságtalan volt, és a közönséget a művészi teljesítmény érdekli majd. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.