Trump újrázik és már meg is nevezte 2020-as kampányfőnökét

külföld
2018 február 27., 16:06
comments 77

photo_camera Fotó: Albin Lohr-Jones/dpa Picture-Alliance/AFP

Brad Parscale vezeti az amerikai elnök újraválasztási kampányát 2020-ban - áll Donald Trump kedden kiadott közleményében. 

A 71 éves Trump már januárban döntött arról, hogy két és fél év múlva megpróbálkozik az újrázással, és ezt jelezte a szövetségi választási bizottság felé is.

Parscalde 2011 óta tagja a Trump-stábnak, a családi vállalatokkal kapcsolatos online és digitális teendőket koordinálta, bizalmas kapcsolatot tart az egész családdal, és fontos szerepe volt a 2016-os kampányban is: ő volt a republikánus jelölt digitális kampányának igazgatója. Baráti-üzleti kapcsolat fűzi az elnök fiához (Eric Trump) és vejéhez (Jared Kushner) is. 

Parscale már a 2018 novemberi kongresszusi választásokon is fontos feladatokat kap majd. 

A 2016-os nem kampányban nem igazán volt előtérben, leginkább akkor írt róla a sajtó, miután eldicsekedett azzal, hogy a Facebook munkatársai heti több munkatársat is delegálnak stábjukba, hogy segítsék a platform használatát. Ez aztán okozott kellemetlen perceket Mark Zuckerbergnek és kollégáinak. (Reuters)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.