Trump újrázik és már meg is nevezte 2020-as kampányfőnökét

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Fotó: Albin Lohr-Jones/dpa Picture-Alliance/AFP

Brad Parscale vezeti az amerikai elnök újraválasztási kampányát 2020-ban - áll Donald Trump kedden kiadott közleményében. 

A 71 éves Trump már januárban döntött arról, hogy két és fél év múlva megpróbálkozik az újrázással, és ezt jelezte a szövetségi választási bizottság felé is.

Parscalde 2011 óta tagja a Trump-stábnak, a családi vállalatokkal kapcsolatos online és digitális teendőket koordinálta, bizalmas kapcsolatot tart az egész családdal, és fontos szerepe volt a 2016-os kampányban is: ő volt a republikánus jelölt digitális kampányának igazgatója. Baráti-üzleti kapcsolat fűzi az elnök fiához (Eric Trump) és vejéhez (Jared Kushner) is. 

Parscale már a 2018 novemberi kongresszusi választásokon is fontos feladatokat kap majd. 

A 2016-os nem kampányban nem igazán volt előtérben, leginkább akkor írt róla a sajtó, miután eldicsekedett azzal, hogy a Facebook munkatársai heti több munkatársat is delegálnak stábjukba, hogy segítsék a platform használatát. Ez aztán okozott kellemetlen perceket Mark Zuckerbergnek és kollégáinak. (Reuters)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.