Egy 26 éves brit lány megölt egy autista fiút, hogy kihúzhassa a bakancslistájáról a gyilkosságot

külföld
2018 február 28., 13:29
comments 264

Életfogytig tartó börtönbüntetést kapott szerdán egy 26 éves brit lány Ausztráliában, amiért megölt egy 18 éves autista fiút. Az ügyész szerint a lány, aki megszállottja volt a sorozatgyilkosoknak, mindenképpen meg akart ölni valakit még 25 éves kora előtt, hogy lehúzhassa a gyilkosságot a bakancslistájáról.

Ezért megfojtotta és leszúrta a 18 éves Aaron Pajicht, majd a testét eltemette a kertben.

A lány korábban már írt egy könyvet egy sorozatgyilkosról, erről a mostohaanyja azt mondta, nem tetszett neki, de hát legyen, írjon csak egy horrortörténetet. A gyilkosság után a lány azt írta a lakótársának, olyan dolgokat érez, amelyeket korábban nem érzett. Az ítélet jogerős, a lány legkorábban 28 év múlva szabadulhat. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.