Mautner Zsófia szerint ez az egyik legjobb hely Budapesten

Budapest sokat változott az elmúlt néhány évben. Sokkal több helyen lehet jót enni, jót inni, lényegesen erősebb a kulturális kínálat, jobbak a sportolási lehetőségek, gazdagabb a boltok kínálata, több helyre lehet menni gyerekkel. Viszont továbbra sincs olyan kalauz, ami segítene biztosan eligazodni a városban. Ezért most készítünk egyet, olyat, amilyen a 444 - független, szórakoztató és megbízható.

Ahhoz, hogy augusztusban megjelenjen a 444 jó hely Budapesten című könyv, és elindítsuk hírlevelünket, amelyben kéthetente megírjuk, hogy éppen hova érdemes menni Budapesten, 1000 előfizetőre van szükségünk. Egy nap alatt már 400 felett járunk,

IDE KATTINTVA, 3490 FORINTÉRT TE IS ELŐFIZETHETSZ A KÖNYVRE ÉS A HÍRLEVÉLRE.

Budapesti gasztroügyekben nem nagyon van megbízhatóbb kalauz, mint Mautner Zsófia, akinek Chili és Vanília nevű blogja 2005 óta megkerülhetetlen intézmény. Ezért kértük meg, hogy mutasson ő is egy jó helyet a 444 olvasóinak. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.