link Forrás

Piros lóval és vastag fürdőköpennyel teszteltük az önkiszolgáló mosodát

hirdetés
2018 február 28., 07:48
comments 27
ad

Mindenkinek van otthon olyan cucca, amit jó lenne kimosni néha, de nem fér be a mosógépbe, vagy akkora szennyeshalom gyűlik össze a hétköznapi ruhákból, hogy több órába telne a kimosása.

Azt is mindenki megtapasztalta már, hogy nagytakarítás idején vagy masszív vendégjárás után, esetleg hosszú üdülésből hazatérve, hogy időnként még a legnagyobb háztartási mosógép is lomha ahhoz, hogy ne kelljen szennyes függöny-, ágynemű- vagy ruhakupacokat kerülgetni a lakásban napokon át.

De most itt van a lakossági felhasználókra kiépült önkiszolgáló mosoda ami se nem vegytisztító, se nem ipari gőzaréna, hanem egy barátságos mosószalon, irdatlan mosó- és szárítógépekkel felszerelve.

Fogtunk egy akkora plüssállatot, ami legfeljebb erőteljes csonkolások után férne be egy átlagos mosógépbe, hozzácsaptunk egy vastag, nehéz fürdőköpenyt (ami átnedvesedve otthon állandóan félrehúzza a dobot és blokkolja a mosóprogramot), felmartunk még egy olajfoltos plédet, majd elindultunk kimosni őket egy fővárosi Bubbles-szalonba. Íme, a folyamat és az eredmény videón.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.