Disznólopó kabát látott mosolytulajdonost a 4-es 6-os villamoson

életmód
2018 március 01., 08:56

Keresem azt a lányt, akivel február 28án, délután 5 körül utaztam együtt a 4/6-os villamoson: fekete haj, gyönyörű szemek, illetve egy (talán zöld), méretes gyűrű az egyik ujján. Rajtam buta sapka, színes ing, disznólopó kabát. Mellettem egy, a telefonjával ordító asszony: egy hangosabb kirohanása után ránéztem, aztán a lányra - pici szemösszeakadás után összenevettünk csendben. Na most ennek a mosolynak a tulajdonosát remélem megtalálni: a Boráros téren szállt le, én utána lopóztam, de nem értem már utol. Mindenesetre együnk már egy málnás sütit!

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.