Disznólopó kabát látott mosolytulajdonost a 4-es 6-os villamoson

Keresem azt a lányt, akivel február 28án, délután 5 körül utaztam együtt a 4/6-os villamoson: fekete haj, gyönyörű szemek, illetve egy (talán zöld), méretes gyűrű az egyik ujján. Rajtam buta sapka, színes ing, disznólopó kabát. Mellettem egy, a telefonjával ordító asszony: egy hangosabb kirohanása után ránéztem, aztán a lányra - pici szemösszeakadás után összenevettünk csendben. Na most ennek a mosolynak a tulajdonosát remélem megtalálni: a Boráros téren szállt le, én utána lopóztam, de nem értem már utol. Mindenesetre együnk már egy málnás sütit! 

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.  

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.