Disznólopó kabát látott mosolytulajdonost a 4-es 6-os villamoson

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Keresem azt a lányt, akivel február 28án, délután 5 körül utaztam együtt a 4/6-os villamoson: fekete haj, gyönyörű szemek, illetve egy (talán zöld), méretes gyűrű az egyik ujján. Rajtam buta sapka, színes ing, disznólopó kabát. Mellettem egy, a telefonjával ordító asszony: egy hangosabb kirohanása után ránéztem, aztán a lányra - pici szemösszeakadás után összenevettünk csendben. Na most ennek a mosolynak a tulajdonosát remélem megtalálni: a Boráros téren szállt le, én utána lopóztam, de nem értem már utol. Mindenesetre együnk már egy málnás sütit! 

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.  

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.