Disznólopó kabát látott mosolytulajdonost a 4-es 6-os villamoson

Keresem azt a lányt, akivel február 28án, délután 5 körül utaztam együtt a 4/6-os villamoson: fekete haj, gyönyörű szemek, illetve egy (talán zöld), méretes gyűrű az egyik ujján. Rajtam buta sapka, színes ing, disznólopó kabát. Mellettem egy, a telefonjával ordító asszony: egy hangosabb kirohanása után ránéztem, aztán a lányra - pici szemösszeakadás után összenevettünk csendben. Na most ennek a mosolynak a tulajdonosát remélem megtalálni: a Boráros téren szállt le, én utána lopóztam, de nem értem már utol. Mindenesetre együnk már egy málnás sütit! 

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.  

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.