Kárász Róbert szerint az óvodákba nem kell tornaterem, mert azok a pici gyerekek a csoportokban is tudnak "táncolni"

POLITIKA
2018 március 01., 10:56
comments 203

Bár a TV2-től az ATV-hez távozott, a szellemiséget azért magával vitte Kárász Róbert. Az ATV reggeli műsorát vezető, minek is nevezzem, ember most Dúró Dórával, a Jobbik képviselőjével beszélgetett a magyar oktatásról. Rendkívül találó, techújságírós fordulattal élve tűéles (!) észrevételei voltak ám Kárásznak, aki előbb alaposan megdicsérte Balog miniszter urat a mindennapos iskolai testnevelésért, majd felvetette, hogy esetleg az óvodákban is be kéne vezetni azt.

link Forrás

Dúró okvetetlenkedését, hogy ennek nem igazán adottak a tárgyi feltételei, azzal ütötte el, hogy

"jó, hát azért óvodába nem kell építeni tornatermet, olyan picik azok a gyerekek, hogy ott a csoportokba is tudnak táncolni. Táncolni..., hah, tornázni!"

link Forrás

És ezzel még nincs vége. Miután megdicsérte Dúrót, hogy oktatási kérdésekben felkészültnek látszik, elkezdte vizsgáztatni. "Magyarországról tudja, hogy hány diák került ki az Oxfordi Egyetemre például? Több mint száz!" - mondta, majd ebből levezette, hogy "iszonyatosan jól teljesítenek a felsőoktatási intézmények".

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.