Kárász Róbert szerint az óvodákba nem kell tornaterem, mert azok a pici gyerekek a csoportokban is tudnak "táncolni"

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Bár a TV2-től az ATV-hez távozott, a szellemiséget azért magával vitte Kárász Róbert. Az ATV reggeli műsorát vezető, minek is nevezzem, ember most Dúró Dórával, a Jobbik képviselőjével beszélgetett a magyar oktatásról. Rendkívül találó, techújságírós fordulattal élve tűéles (!) észrevételei voltak ám Kárásznak, aki előbb alaposan megdicsérte Balog miniszter urat a mindennapos iskolai testnevelésért, majd felvetette, hogy esetleg az óvodákban is be kéne vezetni azt.

Dúró okvetetlenkedését, hogy ennek nem igazán adottak a tárgyi feltételei, azzal ütötte el, hogy

"jó, hát azért óvodába nem kell építeni tornatermet, olyan picik azok a gyerekek, hogy ott a csoportokba is tudnak táncolni. Táncolni..., hah, tornázni!"

És ezzel még nincs vége. Miután megdicsérte Dúrót, hogy oktatási kérdésekben felkészültnek látszik, elkezdte vizsgáztatni. "Magyarországról tudja, hogy hány diák került ki az Oxfordi Egyetemre például? Több mint száz!" - mondta, majd ebből levezette, hogy "iszonyatosan jól teljesítenek a felsőoktatási intézmények".

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.