Kárász Róbert szerint az óvodákba nem kell tornaterem, mert azok a pici gyerekek a csoportokban is tudnak "táncolni"

Bár a TV2-től az ATV-hez távozott, a szellemiséget azért magával vitte Kárász Róbert. Az ATV reggeli műsorát vezető, minek is nevezzem, ember most Dúró Dórával, a Jobbik képviselőjével beszélgetett a magyar oktatásról. Rendkívül találó, techújságírós fordulattal élve tűéles (!) észrevételei voltak ám Kárásznak, aki előbb alaposan megdicsérte Balog miniszter urat a mindennapos iskolai testnevelésért, majd felvetette, hogy esetleg az óvodákban is be kéne vezetni azt.

Dúró okvetetlenkedését, hogy ennek nem igazán adottak a tárgyi feltételei, azzal ütötte el, hogy

"jó, hát azért óvodába nem kell építeni tornatermet, olyan picik azok a gyerekek, hogy ott a csoportokba is tudnak táncolni. Táncolni..., hah, tornázni!"

És ezzel még nincs vége. Miután megdicsérte Dúrót, hogy oktatási kérdésekben felkészültnek látszik, elkezdte vizsgáztatni. "Magyarországról tudja, hogy hány diák került ki az Oxfordi Egyetemre például? Több mint száz!" - mondta, majd ebből levezette, hogy "iszonyatosan jól teljesítenek a felsőoktatási intézmények".

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.