Lassan másfél hónapja nem szarik a világ legkitartóbb drogdílere, mert nem akarja, hogy kiderüljön, mit nyelt le a letartóztatásakor

bűnügy
2018 március 01., 14:26

A 24 éves Lamarr Chamberst január 17-én állították félre a rendőrök a közép-angliai Harlow mellett, mert feltűnően lassan hajtott. Amikor rávillogtak, először nem állt meg, a rendőrök pedig azt látták, hogy a kocsijában valamit bevesz a szájába.

A rendőrség gyanúja szerint a birtokában lévő drogot, vagyis a bizonyítékot nyelhette le. A rendőrök letartóztatták, és kábítószer-kereskedelemmel vádolják, illetve azzal, hogy felszólításra nem állt meg és még biztosítása sem volt. De Lamarr nem ettől lett híres.

Hanem attól, hogy a letartóztatása óta nem szart. 

link Forrás

A BBC azt írja, hogy a cellája mellett egy speciális WC található, amibe a bizonyítéknak kellene kerülnie, de Kathy Wilson nyomozó szerint a gyanúsított direkt nem eszik eleget, hogy el tudja kerülni a székelést. A férfi ügyvédje szerint ez nem igaz, Lamarr őszintén igyekszik kiüríteni a beleit.

A bíróságon elhangzott, hogy a brit igazságszolgáltatás történetében eddig 33 nap volt a leghosszabb idő, amíg valaki kibírta szarás nélkül. Vagyis Lamarr megdöntötte a rekordot.

Az essexi rendőrség egy ideig poowatch, vagyis kakileső hashtaggel tudósított az eseményekről, de ezt abbahagyták. A sajtót és a közösségi médiát viszont azóta is lázban tartja az eset, sokan aggódnak Lamarr életéért. 

A hatóságok azt ígérték, hogy tájékoztatnak, ha valami fejlemény történik. De lassan másfél hónapja megakadt a nyomozás.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.