Ma reggel kinyitottam a postaládát, és azonnal megértettem, hogy a Fideszre kell szavaznom

POLITIKA
2018 március 01., 07:16
comments 159

Első kerületi lakosként már több szórólapot kaptam a snájdig Hollik Istvántól, de ma reggel megérkezett a Főváros és a Fidesz üzenete is.

A kormánypárt szerint meg kell állítanom a drótvágóval a kerítésre támadó Soros-ügynök ellenzéki politikusokat, a budapesti brossurában pedig arról tájékoztat Tarlós István főpolgármester, hogy a 2010-ben a „szétesés állapotában” lévő fővárosban most már jó élni.

Az önkormányzat kiadványa elvileg persze nem a kampányra készült, hanem csak úgy, de szerencsére a három főpolgármester-helyettes mellett Kocsis Máté is teret kapott benne, hogy mindenkinek elmondhassa:

„Budapest egyre biztonságosabb.”

Nincs is több kérdésem!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.