Szeretettel üdvözlünk mindenkit a tavasz első napján!

-23°C

Az Országos Meteorológiai Szolgálat március 1-én, hajnali 5:40-kor frissített észlelései szerint az ország leghidegebb vidékén, a Drávaszögben pillanatnyilag ez a hőmérséklet. És nem ez az egyetlen vidéke az országnak, ahol mínusz 20 fok alá hűlt a levegő az éjjel, a somogyi dombok, a Drávamente és a Vértes lakói is megtapasztalhatták, milyen lehet Szibériában.

Grafika: Országos Meteorológiai Szolgálat

Nem mintha az ország többi részén gatyarohasztó lenne a meleg, a legenyhébb részeken akár mínusz 9 fok is lehet, amúgy bőven mínusz 10 fok alatti hőmérsékletek a jellemzők, a Kisalföld térségében pedig hófúvások teszik egy cseppet elviselhetetlenebbé a körülményeket.

Na de majd nappal! Hát, csak ismételni tudom magam: LOL. Délelőtt az ország legenyhébb vidékein akár mínusz 6 fok is lehet, a leghidegebb vidékeken mínusz 10 fok alatt marad a hőmérséklet. Délután a keleti megyékben, ahol szikrázó napsütésre számíthatnak, akár mínusz 2 fokig is felmelegedhet az idő. A Dunántúlon ekkora már jelentősebb havazásra, ehhez kapcsolódóan pedig hófúvásokra lehet számítani.

Még ne most kezdjék a kerti munkákat.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.