Szeretettel üdvözlünk mindenkit a tavasz első napján!

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

-23°C

Az Országos Meteorológiai Szolgálat március 1-én, hajnali 5:40-kor frissített észlelései szerint az ország leghidegebb vidékén, a Drávaszögben pillanatnyilag ez a hőmérséklet. És nem ez az egyetlen vidéke az országnak, ahol mínusz 20 fok alá hűlt a levegő az éjjel, a somogyi dombok, a Drávamente és a Vértes lakói is megtapasztalhatták, milyen lehet Szibériában.

Grafika: Országos Meteorológiai Szolgálat

Nem mintha az ország többi részén gatyarohasztó lenne a meleg, a legenyhébb részeken akár mínusz 9 fok is lehet, amúgy bőven mínusz 10 fok alatti hőmérsékletek a jellemzők, a Kisalföld térségében pedig hófúvások teszik egy cseppet elviselhetetlenebbé a körülményeket.

Na de majd nappal! Hát, csak ismételni tudom magam: LOL. Délelőtt az ország legenyhébb vidékein akár mínusz 6 fok is lehet, a leghidegebb vidékeken mínusz 10 fok alatt marad a hőmérséklet. Délután a keleti megyékben, ahol szikrázó napsütésre számíthatnak, akár mínusz 2 fokig is felmelegedhet az idő. A Dunántúlon ekkora már jelentősebb havazásra, ehhez kapcsolódóan pedig hófúvásokra lehet számítani.

Még ne most kezdjék a kerti munkákat.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.