A cicanadrág legyőzte a farmert!

2016-ban fontos trendfordulóhoz érkeztünk a divatiparban. Abban az évben adtak el először az Egyesült Államokban több testhez tapadó nadrágot, mint farmert. Az amerikai népszámlálási hivatal statisztikái szerint míg farmerből 1999 óta minden évben legalább 150 millió párt adtak el, elasztikus nadrágokból - jóganadrágból, leggingsből és társaiból 2010-íg évente 50 milliónál kevesebb fogyott.

Akkor viszont berobbant a most már tényleg mindenhol szembejövő leggings, az eladások száma 2011-16 között megnégyszereződött, 2016-ra az eladott mennyiség elérte a 200 millió párt. Közben a farmereladások a 2009-es csúcshoz képest bő húsz százalékkal visszaesve 180 millió darabra csökkentek, vagyis 2016-ban már több leggingset, mint farmert vettek az amerikaiak. (Via Quartz)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.