A kormánynak egyelőre fogalma sincs, hova rakják a bezárt fóti gyermekotthonból a gyerekeket, de SOROS!

POLITIKA
2018 március 02., 12:31

Szelényi Zsuzsanna független országgyűlési képviselő belefutott Balog Zoltán kitartott öklébe, amikor arra a balgaságra adta a fejét, hogy kérdezni próbáljon (.pdf) az emberi erőforrások miniszteri posztját betöltő lelkésztől. Szelényit az érdekelte, hogy a fóti gyermekközpont bezárása után hol helyezik majd el az országba kísérő nélkül érkező menedékkérő gyerekeket, és hol helyezik majd el az otthon jelenlegi lakóit.

Na, erre nem kapott választ Balog miniszter úrtól (.pdf), mert, mint kiderült, még "nem született döntés" arról, hogy mégis hova rakják a gyerekeket a gyermekotthon bezárása után. Kioktatást viszont kapott a képviselő arról, hogy "a Soros György által támogatott migrációt szervező szervezetek tudatos hazugságra és a törvények kijátszására készítik fel a migránsokat".

Tehát a válasz a kérdésre, hogy hol helyeznek majd el egy rakás gyereket az, hogy

Soros.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.