Vajon mire gondol a miniszterelnök, amikor a migránsveszélyre példaként a Miskolcra Magyarországról bevándoroltakat emlegeti?

2018 március 2., péntek 6:03
493

"Magyarország el két út áll, ebből lehet választani: vagy nemzeti kormány lesz, és akkor nem leszünk bevándorló ország, vagy Soros Györgynek az emberei alapítanak kormányt, és akkor Magyarország bevándorló országgá válik" - jelentette ki Orbán Viktor Miskolcon forgatott kampányvideójában. Ebben, bár még mindig nehéz megszokni, végül is nincs semmi meglepő, hónapok óta folyik a sorosozás. A következő mondatai viszont még a miniszterelnöki megszólalásokat kötelességből követő újságírókat is meglephette.

"Én nem akarok erről hosszan beszélni, mert szerintem Miskolcon nem kell erről sokat beszélni, ugyanis Miskolcon az emberek tudják, hogy mi az a bevándorlás. Volt itt, amikor ebbe a városba a városon kívülről tömegesen bevándoroltak. Látták, mi lett belőle" - mondta, a "bevándorlás" szót mindkétszer hangsúlyosan megnyomva. De vajon mire, kikre gondolt Magyarország miniszterelnöke?

Magyarország miniszterelnöke ebben az esetben nem azokra a muszlimokra, akik, ha hihetünk a kormányzati propagandának, asszonyaink meggyalázásának céljával árasztják el az országot. Nem. Magyarország miniszterelnöke most magyar állampolgárok egy csoportját pécézte ki magának. "Ezek az emberek, akik ide bejöttek, Magyarország területéről jöttek be Miskolcra" - mondta miniszterelnök, én meg érteni vélem, de nehezen hiszem el, hogy Magyarország kormányfője egy magyarországi népcsoport tagjairól beszél. Pedig minden jel szerint ez történt. Vagy valaki máshogy érti? A megfejtéseket kommenteljék ide nyugodtan, köszönöm!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt