Jahh

copywriter
2018 március 03., 17:40
comments 4
photo_camera "Bármiféle ért3lmes hasznos dolgot meghallgatok cserébe bármit ami nem aberált. Surgős lenne hogy elkerüljön helyhiány miatt. Akár egy Telefont Tablet bármi hasznosithato dolog. Esetleg ha netán nem vagyok elérhető épp. Minden számot vissza hívok. Jahh a gyengébbeknek: Annyira azert nincs útba hogy ingyen oda adjam vagy meg én fizessek hogy elkeruljön. Nem indul per-pillanat legutobb mikor jart elment a szikra, nics gyujtas vmi miatt!"

Ami nem aberrált.

Ami nem aberrált.

Ami nem aberrált.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.