Nem tudott végigmenni a járdán a kerekesszékes, rendőr lapátolta el a havat

vidék
2018 március 03., 14:45
comments 112

Kunszentmiklósról jelentkezett a rendvédelmi Buzzfeed, a police.hu. A honlap beszámolója szerint a járőrök szombat reggel 8:15-kor arra lettek figyelmesek, hogy az egyik ház udvarából egy mozgássérült asszony próbál kijutni, de elmondása szerint a lakóháza előtt felgyülemlett hó miatt nem tud kimenni. A járőrök ezért azonnal ellapátolták a havat, biztosítva ezáltal az asszony akadálymentes közlekedését, aki megköszönte a rendőrök segítségét.

Rendőr lapátolja a havat.
photo_camera Rendőr lapátolja a havat. Fotó: police.hu
Állampolgár megköszöni a lapátolást.
photo_camera Állampolgár megköszöni a lapátolást. Fotó: police.hu

„(づ。◕‿‿◕。)づ” – ahogy nyugaton mondanák.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.