Nem tudott végigmenni a járdán a kerekesszékes, rendőr lapátolta el a havat

Kunszentmiklósról jelentkezett a rendvédelmi Buzzfeed, a police.hu. A honlap beszámolója szerint a járőrök szombat reggel 8:15-kor arra lettek figyelmesek, hogy az egyik ház udvarából egy mozgássérült asszony próbál kijutni, de elmondása szerint a lakóháza előtt felgyülemlett hó miatt nem tud kimenni. A járőrök ezért azonnal ellapátolták a havat, biztosítva ezáltal az asszony akadálymentes közlekedését, aki megköszönte a rendőrök segítségét.

Rendőr lapátolja a havat.Fotó: police.hu
Állampolgár megköszöni a lapátolást.Fotó: police.hu

„(づ。◕‿‿◕。)づ” – ahogy nyugaton mondanák.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.