Fagyasztott szarvasondóval támogatják kedvenc politikusukat a texasiak

Ana Lisa Garza bírónő a texasi törvényhozásba szeretne bekerülni, de egyelőre még csak a demokrata párt előválasztási küzdelmei zajlanak. 

A politikus eddig összesen 85 ezer dollárnyi támogatást kapott. Ennek több mint a fele szarvasondó.

Az adományozásnak ez a formája egyáltalán nem szokatlan - állítja a Texasi Szarvasszövetség kincstárnoka. Szerinte a szarvastenyésztők azért választják előszeretettel ezt a megoldást, mert így banki műveletek nélkül adakozhatnak a nekik szimpatikus jelölt javára. A szövetség összegyűjti és elárverezi az ondót, a bevételt pedig eljuttatja a kampánynak.

Az akkurátus könyvelésnek hála még azt is lehet tudni, hogy pontosan melyik szarvastól érkezett a kampányondó. A demokrata politikus többek között

Banditának, Édes Álomnak és Gladiátor Naplementének lehet hálás.

(via The Hill)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.