Fagyasztott szarvasondóval támogatják kedvenc politikusukat a texasiak

külföld
2018 március 04., 14:53
comments 176

Ana Lisa Garza bírónő a texasi törvényhozásba szeretne bekerülni, de egyelőre még csak a demokrata párt előválasztási küzdelmei zajlanak. 

A politikus eddig összesen 85 ezer dollárnyi támogatást kapott. Ennek több mint a fele szarvasondó.

link Forrás

Az adományozásnak ez a formája egyáltalán nem szokatlan - állítja a Texasi Szarvasszövetség kincstárnoka. Szerinte a szarvastenyésztők azért választják előszeretettel ezt a megoldást, mert így banki műveletek nélkül adakozhatnak a nekik szimpatikus jelölt javára. A szövetség összegyűjti és elárverezi az ondót, a bevételt pedig eljuttatja a kampánynak.

Az akkurátus könyvelésnek hála még azt is lehet tudni, hogy pontosan melyik szarvastól érkezett a kampányondó. A demokrata politikus többek között

Banditának, Édes Álomnak és Gladiátor Naplementének lehet hálás.

(via The Hill)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.