Miközben nyitotta a kaput, beültek az autójába és elhajtottak vele a Hegyvidéken

bűnügy
2018 március 04., 08:42
comments 171

A police.hu számolt be róla, hogy a 39 éves budapesti K. László 2018. március 2-án 19 óra 40 perc körül Budapest XII. kerületében, a Bürök utcában arra lett figyelmes, hogy egy férfi éppen a kapuját akarja kinyitni, és az autóját járó motorral a kapu előtt hagyta.

K. László ezt kihasználta, és elhajtott a kocsival. A sértettnek a lopást nem sikerült megakadályozni, ezért hívta a rendőrséget. A környéken lévő járőrök azonnal keresni kezdték az ellopott autót.

photo_camera Fotó: police.hu

A keresés ideje alatt újabb bejelentés érkezett, miszerint a XII. kerületi Határőr úton egy férfi rendszámot próbál lefeszíteni egy autóról. A helyszínre érkező járőrök a kapott címen felismerték a húsz perccel korábban ellopott autót, és K. Lászlót igazoltatni akarták. A férfi ezt látva megpróbált elmenekülni, de a járőrök a helyszíntől nem messze elfogták, majd előállították a XII. kerületi Rendőrkapitányságra.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi rendőrkapitányságának nyomozói K. Lászlót lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.