Óriásplakátokon provokálják az Oscarra siető hírességeket

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az Oscar-gála egyik főszereplője a Három óriásplakát Ebbing határában című film lesz, amelyben egy nő azzal próbál hatást elérni, hogy az út mellett felállított üzeneteivel sokkolja az autósokat.

A Sabo néven alkotó „konzervatív utcai művész” erre játszott rá, amikor meghackelt három óriásplakátot Hollywoodban. Így akarja számon kérni az alatt elguruló filmsztárokat, amiért szerinte nem tettek semmit a szexuális zaklatások ellen.

Az első tábla a gála bevett szófordulatát idézi, aztán jön még kettő.

És a legnagyobb pedofil Oscar-díját kapja...

Mind tudtuk, mégsem tartóztattak le senkit

A színpadon mondjatok neveket, vagy fogjátok be a pofátokat!

(via Hollywood Reporter)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.