A kormány 2,6 milliárdból építtet katolikus gimnáziumot Veresegyházán

Egy korábbi döntésével 600 millió forintos, pénteken megjelent határozatával pedig újabb 2 milliárd forintos támogatást nyújt a veresegyházi katolikus gimnázium megépítéséhez a kormány – közölte a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár a Pest megyei városban.

Tuzson Bence – aki a térség fideszes országgyűlési képviselője is –, Beer Miklós váci megyés püspök és Pásztor Béla, Veresegyház polgármestere jelképesen megtették az első kapavágásokat az építkezésen.

Az államtitkár azt mondta: aki iskolát épít, az a jövőt építi. „Nem mindegy, hogy a gyermekeink milyen körülmények között, milyen oktatást kapnak”, ha jót, akkor erős Magyarország fog felépülni velük – mondta. (MTI)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.