Ónos eső esik az éjjel

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel
Fotó: Máthé Zoltán

Budapestre, Pest, Baranya, Borsod-Abaúj-Zemplén, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Heves, Komárom-Esztergom, Nógrád, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyére is elsőfokú figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat hétfő este a várható ónos csapadék miatt.

Az MTI által szemlézett közleménye szerint kedd hajnalig a Dunántúlon és a Duna-Tisza közén is várható ónos csapadék, nyugaton és a magasabb fekvésű területeken viszont akár hó is eshet a fagyott és az ónos eső mellett. 

Hajnal után aztán még több hullámban érkezik további csapadék: északkelet felé haladva egyre több eső lesz országszerte, főként az Alpokalján. Északnyugaton és a hegyvidéki területeken még hullható hó és havas eső, de az ország nagyobbik részén az eső lesz jellemző. 

Viszont a lassú enyhülés folytatódik, napközben már 1 és 6 közötti hőmérsékletek lesznek, de a Dél-Alföldön már 8 fok is lehet, és éjszaka sem hűl már mínusz 2 alá hőmérséklet. Szerdán már szárazabb időjárás várható és folytatódik a melegedés, 10 fok sem elképzelhetetlen. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.