Gyerekeik szeme láttára lőtt le egy párt a texasi orvos

Ideiglenes eltiltották hivatása gyakorlásától azt a texasi orvost, akit azzal vádolnak, három kisfiuk szeme láttár lőtt agyon egy házaspárt - írja a People.

Az 56 éves  Dr. Robert E. Fadal engedélyét az indoklás szerint azért vonták be, mert  fenyegetést jelent a társadalomra. 

Dr. Fadal februárban lőtte agyon Anthony és Tiffany Straitet, akik a nyomozás jelenlegi állása szerint az orvos idős édesanyjának segítettek cipekedni a család birtokán. A rendőrség közlése szerint Dr. Fadal kilépett a házból, és agyonlőtte a fiatal párt egy puskával. Mindez három gyerekük számára történt, a legidősebb 10, a legkisebb 7 éves. A gyerekek mostohaapja a helyszínen meghalt, az anyjuk később, a kórházban hunyt el.

Dr. Fadalt, aki 28 éve dolgozik háziorvosként, őrizetbe vették, 2 millió dolláros óvadék fejében védekezhet szabadlábon. A nyomozók még nem tudják, vajon miért ölt a férfi. 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.