Gyerekeik szeme láttára lőtt le egy párt a texasi orvos

bűnügy
2018 március 06., 11:04
comments 54

Ideiglenes eltiltották hivatása gyakorlásától azt a texasi orvost, akit azzal vádolnak, három kisfiuk szeme láttár lőtt agyon egy házaspárt - írja a People.

Az 56 éves Dr. Robert E. Fadal engedélyét az indoklás szerint azért vonták be, mert fenyegetést jelent a társadalomra.

Dr. Fadal februárban lőtte agyon Anthony és Tiffany Straitet, akik a nyomozás jelenlegi állása szerint az orvos idős édesanyjának segítettek cipekedni a család birtokán. A rendőrség közlése szerint Dr. Fadal kilépett a házból, és agyonlőtte a fiatal párt egy puskával. Mindez három gyerekük számára történt, a legidősebb 10, a legkisebb 7 éves. A gyerekek mostohaapja a helyszínen meghalt, az anyjuk később, a kórházban hunyt el.

Dr. Fadalt, aki 28 éve dolgozik háziorvosként, őrizetbe vették, 2 millió dolláros óvadék fejében védekezhet szabadlábon. A nyomozók még nem tudják, vajon miért ölt a férfi.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.