Lezuhant egy orosz repülőgép Szíriában, 32 ember meghalt

Lezuhant egy orosz szállítógép Szíriában, a gép huszonhat utasa és a hatfős személyzet életét vesztette - írja a BBC az orosz védelmi miniszterre hivatkozva. A repülő éppen landolni készült a khmeimimi légibázison, amikor a földbe csapódott. 

A gép nem kapott lángra, és az előzetes adatok szeront műszaki probléma okozhatta a balesetet. Az ügyben nyomozás indult.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.