Nem viccelt a kispesti polgármester, már le is ragasztott az önkormányzat egy fideszes kampányplakátot

POLITIKA
2018 március 06., 13:55
comments 165

Korábban írtuk, hogy az MSZP-s Gajda Péter Facebook-oldalán közzétette azt a levelet, amit Kispest polgármestereként írt a kerület közterületein plakátoló vállalatoknak, emlékeztetve őket arra, hogy a helyi jogszabályok tiltják a gyűlöletkeltő tartalmak kihelyezését. A levélhez mellékletet is küldött, melyben példát hoz fel arra, hogyan is néz ki egy gyűlöletkeltésre alkalmas plakát. Most egy mikroblogon látható, hogy egy pont a példaként felhozott, az ellenzéki vezetőket kerítéslebontóként ábrázoló plakátot matricázott át az önkormányzat. Ezen azt írják, 

a hirdetés gyűlöletkeltésre alkalmas.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt