Nem viccelt a kispesti polgármester, már le is ragasztott az önkormányzat egy fideszes kampányplakátot

POLITIKA
2018 március 06., 13:55
comments 164

Korábban írtuk, hogy az MSZP-s Gajda Péter Facebook-oldalán közzétette azt a levelet, amit Kispest polgármestereként írt a kerület közterületein plakátoló vállalatoknak, emlékeztetve őket arra, hogy a helyi jogszabályok tiltják a gyűlöletkeltő tartalmak kihelyezését. A levélhez mellékletet is küldött, melyben példát hoz fel arra, hogyan is néz ki egy gyűlöletkeltésre alkalmas plakát. Most egy mikroblogon látható, hogy egy pont a példaként felhozott, az ellenzéki vezetőket kerítéslebontóként ábrázoló plakátot matricázott át az önkormányzat. Ezen azt írják, 

a hirdetés gyűlöletkeltésre alkalmas.

link Forrás
link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.