Eloltották a tüzet a Soroksári úti raktárépületben

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A tűzoltók szerda délelőtt eloltották a tüzet a főváros IX. kerületében, a Soroksári útnál, a Dandár utcában álló raktárban.

Tűzoltók egy soroksári 1000 négyzetméter alapterületű, ötszintes raktárépületnél, amely kigyulladt 2018. március 7-én.Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta, a korábban malomként üzemelő, 5 emeletes épület legalsó szintjén élelmiszerraktár volt. A téglaborítású, de belül faszerkezetű épületet 45 tűzoltó, 13 gépjárművel oltotta.

Most 3 vízsugárral az utómunkálatok zajlanak, az izzást próbálják elfojtani. Az épületbe nem lehet bejutni, csak kívülről dolgozhatnak a szakemberek – közölte nem sokkal délelőtt 11 óra előtt a szóvivő.

Elmondta azt is, feloldották a Soroksári út egyik sávjának lezárását, a Dandár utcában viszont még mindig nem lehet közlekedni. Sérültről nincs információ. (MTI)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.