Sorozatgyilkos lehet a rákóczfalvi kettős gyilkosság gyanúsítottja

bűnügy
2018 március 07., 05:55
comments 53

Február végén a 444-en is írtunk róla, hogy a rendőrség letartóztatta a 25 éves T. Tamást, aki két, egymás szomszédságában élő idősebb férfit és megtámadott és megölt a Jász-Nagykun-Szolnok megyében lévő Rákóczifalván. 

A Blikk szerdai száma szerint a gyanúsítottat a rendőrség egy harmadik gyilkosság ügyében is gyanúsítja. 

A lap értesülése szerint az elkövető maga vallot arról, hogy ő a volt a gyilkosa annak a 63 éves, nyugdíjazása előtt álló rendőrnek, akiről a hatóságok eddig úgy hitték, hogy decemberben baleset áldozata lett. V. Gézáról ismerősei szerint korábban úgy hitték, hogy leesett a padlásról és nyakát törte.

Az értesülést megerősítette az elkövető ügyvédje is.  

Az áldozatok összeköti, hogy közel laktak egymáshoz, illetve az elkövető otthonához is, és mindhárman 60 év feletti férfiak voltak. (Blikk

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.