Ködbe borul mára a fél ország, jó reggelt!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az ország keleti részén élők készüljenek fel rá, hogy ma az orrukig se fognak ellátni. Az Országos Meteorológiai szolgálat a szó szoros értelmében a fél országra, a Duna vonalától keletre eső összes megyére figyelmeztetést adott ki, mely szerint tartós ködre lehet számítani, vagyis legalább hat órán át legfeljebb pár száz méter lesz ezeken a helyeken a látótávolság.

Hát menten megőrülök, nézzék azt a sok gyönyörű napsütést az ország nyugati részén! Helló, tavasz!Fotó: Országos Meteorológiai Szolgálat

Pillanatnyilag időjárási szempontból az ország másik, a Dunától nyugatra eső része az eseménydúsabb, ott ugyanis szinte mindenhol esik, Somogyban egész intenzíven.Délelőtt az esőzóna frontja már átlépi a Dunát, és a Tiszát is elérheti. A hőmérséklet az évszakhoz képest hűvös, az elmúlt hetekhez képest viszont kifejezetten enyhe lesz: nyugaton akár a 8 fokot is elérheti, országszerte jellemzően 4-6 fok várható.

Délutánra a Dunától nyugaton kiderül az ég, a tavaszi napsütésben akár 10-12 fokig is felmelegedhet a levegő. A nyugati országrészben eső, köd és 7-8 fok lesz. Öltözzenek változatosan!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.