Ködbe borul mára a fél ország, jó reggelt!

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az ország keleti részén élők készüljenek fel rá, hogy ma az orrukig se fognak ellátni. Az Országos Meteorológiai szolgálat a szó szoros értelmében a fél országra, a Duna vonalától keletre eső összes megyére figyelmeztetést adott ki, mely szerint tartós ködre lehet számítani, vagyis legalább hat órán át legfeljebb pár száz méter lesz ezeken a helyeken a látótávolság.

Hát menten megőrülök, nézzék azt a sok gyönyörű napsütést az ország nyugati részén! Helló, tavasz!Fotó: Országos Meteorológiai Szolgálat

Pillanatnyilag időjárási szempontból az ország másik, a Dunától nyugatra eső része az eseménydúsabb, ott ugyanis szinte mindenhol esik, Somogyban egész intenzíven.Délelőtt az esőzóna frontja már átlépi a Dunát, és a Tiszát is elérheti. A hőmérséklet az évszakhoz képest hűvös, az elmúlt hetekhez képest viszont kifejezetten enyhe lesz: nyugaton akár a 8 fokot is elérheti, országszerte jellemzően 4-6 fok várható.

Délutánra a Dunától nyugaton kiderül az ég, a tavaszi napsütésben akár 10-12 fokig is felmelegedhet a levegő. A nyugati országrészben eső, köd és 7-8 fok lesz. Öltözzenek változatosan!

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.