Megtalálták Tiborcz Istvánt, aki ijedtében elmenekült a kamera elől

2018 március 8., csütörtök 19:17
518

A hvg.hu tudta meg, hogy Orbán Viktor veje, Tiborcz István csütörtökön a Károli Gáspár Egyetem jogi karára hivatalos szakdolgozati védésre. Mert ugyan Tiborcz a lap információ szerint volt, hogy jogászként hivatkozott magára, valójában nem szerezte még meg a diplomáját. 

A helyszínen elsőnek vizsgázott, negyedóra alatt végzett, majd távozott volna a sofőr vezette kisbusszal, amikor a lap újságírója elcsípte, hogy az Elios-ügyre kérdezzen rá nála. Választ azonban nem kapott, Tiborcz ugyanis szemmel láthatólag megrémülve takarta el az arcát, majd rántotta be a jármű ajtaját, olyan tempóval, mint ahogy az Elios versenytársai léptek vissza a közbeszerzéseken: 

Ez pedig a hvg.hu teljes videója:

Orbán Ráhel férje az Elios-ügy kirobbanása óta látványosan kerüli a nyilvánosságot, egyedül Orbán Viktor évértékelőjén tűnt fel, de a sajtó akkor nem mehetett a közelébe. 

Arról, hogy mi is ez az Elios-ügy, és milyen gyanús dolgokat talált benne az EU csalás elleni hivatala, ezt a videónkat ajánljuk:

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt