Őrizetbe vette az osztrák rendőrség a második szerdai késelés gyanúsítottját

bűnügy
2018 március 08., 08:19
comments 86
Helyszínelők dolgoznak az egyik szerda esti késelés helyszínén Bécsben.
photo_camera Helyszínelők dolgoznak az egyik szerda esti késelés helyszínén Bécsben. Fotó: Ronald Zak/AP

A bécsi rendőrség szerda este tizenegy körül, a Praterstern metrómegálló közelében őrizetbe vett egy 23 éves afgán férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy megkéselt egy 20 éves csecsen férfit. Ez a késelés nem sokkal azután történt, hogy egy egyelőre még ismeretlen tettes halálra késelt egy háromfős családot.

A rendőrség tájékoztatása szerint egyelőre nem világos, hogy ez a támadás - melynek csecsen áldozatát életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba - összefügg-e a másik támadással, amiben egy 67 éves férfi, egy 56 éves nő és 17 éves lányuk szenvedett életveszélyes sérüléseket. (Via Der Standard)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.